3 weken verkeer regelen, 100% score!


Afgelopen 3 weken werd door Jan Pouls letterlijk en figuurlijk gezweet. Op het programma stonden 5 examens met in totaal 36 kandidaten.

In Heerlen, Middelburg, Geleen en 2 x in Gulpen werden deze examens afgenomen. Iedere examenplaats heeft zijn eigen specifieke moeilijkheden en kenmerken. In Heerlen was het super druk waardoor constant 2 richtingen geregeld moest worden. In Geleen was het tijdens het examen onmenselijk heet. De thermometer op een gebouw naast de examenkruising wees 39 graden aan. In Middelburg waren erg veel overstekende fietsers uit Duitsland en Belgiƫ (onbekend met onze verkeersregels) en in Gulpen waren er grote groepen overstekende scholieren op de fiets.



De kandidaten waren voor Polygarde Maastricht. De grootste groep kandidaten kwam echter van het Arcus College in Heerlen. Het betroffen leerlingen van de opleiding NHTV-P die door het Veiligheidscentrum Limburg ingezet gaan worden bij grootschalige evenementen. De samenwerking met Het Huis van de Sport Provincie Limburg dient hierbij zeker vermeld te worden. Het is een uniek samenwerkingsverband in Nederland wat zelfs de aandacht trok van de provinciale dagbladen. Jan Pouls Training en Verkeersadvies is zeer verheugd om aan dit project te mogen meewerken.



Het allermooiste compliment voor de kandidaten en voor de opleider Jan Pouls was dat alle kandidaten, door 5 verschillende gedelegeerden van de politieacademie beoordeeld, zijn geslaagd. Ze kregen allemaal, zonder uitzondering, een prima beoordeling en de complimenten van de gedelegeerden. Ik ben niet vaak trots maar na de laatste kandidaat die was geslaagd was ik dat wel. Vooral trots op de prima kandidaten en een klein beetje op mij zelf. Trots dat ik mag meewerken aan het project met het Arcus College in Heerlen en trots dat ik mag opleiden voor prima bedrijven: Polygarde, Noptra in Geleen en Veiligheidscentrum in Nuth.


Allemaal bedankt voor jullie inzet en samenwerking.



<< terug