Maximaal resultaat in stromende regen !Op 8 en 9 oktober werd door Jan Pouls de cursus beroeps verkeersregelaar verzorgd voor 6 medewerkers van beveiligingsbedrijf F 4-Sec uit Sittard.

Om aan het praktijkgedeelte te kunnen deelnemen hadden de kandidaten eerst op
27 september een hele dag theorie-instructie gehad met daaraan gekoppeld het
theorie-examen.

Dit theorie-examen was door de kandidaten voldoende gescoord waarna aan het praktijkgedeelte kon worden begonnen. Na eerst het praktijkgedeelte middels een power point presentatie te hebben toegelicht aan de kandidaten werd begonnen "op de weg". Als eerste werd het geven van een stopteken en veilig aanspreken van de bestuurders geoefend. Ondanks de stromende regen werden, met veel enthousiasme, bestuurders aan de kant gezet en aangesproken.Vervolgens werd richting examen-kruising gegaan in Sittard en wel de kruising Dr.Nolenslaan / Nusterweg. Een grote en drukke kruising met veel vrachtverkeer ivm de ontsluiting van het nabij gelegen industrieterrein. Ondanks dat enkele kandidaten "wit wegtrokken" bij het zien van het drukke verkeer op deze grote kruising, werd samen met Jan Pouls op de kruising positie ingenomen. Samen met de kandidaten werd op de kruising het verkeer geregeld en werden de kandidaten de "fijne kneepjes" van het vak bijgebracht. Op dag 2 van het praktijkgedeelte moesten de kandidaten alleen de kruising betreden. De opgedane ervaringen en aanwijzingen van dag 1 werden door de kandidaten tot in de perfectie uitgevoerd en menige opgestoken duim van bestuurders werd door de kandidaten in ontvangst genomen.

Het examen verliep vlekkeloos. Alle kandidaten slaagden met prima kritieken van de gedelegeerde van de politieacademie. Weer een prima resultaat van Jan Pouls Training en Verkeersadvies.Aan alle kandidaten proficiat en een proficiat aan F 4-Sec het beveiligingsbedrijf dat naast goede beveiligers nu ook 6 prima beroepsverkeersregelaars in dienst heeft.


<< terug