Fantastisch Resultaat
Op 2 september slaagden 7 aspirant leden van de Stichting Euro Motard Service voor het examen van beroepsverkeersregelaar. Deze cursus werd verzorgd door Jan Pouls.

Onder perfecte weersomstandigheden werd het examen, door de gecommitteerde van de Politieacademie, Dhr G. Leenders, afgenomen op de kruising Rijksweg - Ingberdorpstraat in Gulpen. Door het goede weer kwamen op deze kruising, een knooppunt van fiets en wandelroutes, veel fietsers en wandelaars samen, waardoor extra aandacht voor deze verkeersdeelnemers noodzakelijk was. Omdat de aspirant leden van de genoemde Stichting veel zullen worden ingezet bij met name wieler-evenementen was het een perfecte generale voor het toekomstige werk in de praktijk. Tijdens de theorie-instructie was ook al extra aandacht besteed aan het werk als verkeersregelaar bij wielerkoersen. Een specialisatie en service die Jan Pouls Training en Verkeersadvies als extra onderdeel in de theorie heeft verwerkt ! Ondanks dat er bij enkele kandidaten de zenuwen duidelijk zichtbaar waren slaagden alle kandidaten "met lof" voor het examen.

Een puik resultaat voor zowel de kandidaten als de opleider. Door het bestuur van de Stichting Euro Motard Service, werd na het examen aan alle kandidaten het herkenningsschildje van de stichting voor op de motoren uitgereikt, evenals de daarbij behorende cap. Met trots werd dit op de gevoelige plaat vastgelegd.

Dank verder aan de uitbaters van Lunchcafé; De Leeuw van Vlaanderen in Gulpen, welke ons tijdens de trainingsdagen en op de examendag prima hebben verzorgd !<< terug